Winkelmandje

X kiinni
kiinni

Toimituskulut

Nopea Toimitus Teidän Mukavuutenne Vuoksi

Toolsideellä ymmärrämme, että nopeus on tärkeää. Siksi pyrimme lähettämään tilauksenne 48 tunnin kuluessa maksunne vastaanottamisesta. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että tuotteenne saapuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Sisältyvät Toimitus- ja Käsittelykulut

Näytetyt toimituskulut sisältävät käsittelymaksut. Tämä tarkoittaa, ettei yllätyksiä tai piilotettuja kustannuksia - näkemänne hinta on hinta, jonka maksatte.

Ilmainen Toimitus Valituissa Tuotteissa

Huomio: Monilla tuotteilla ilmainen toimitus! Katso kuvake tuotesivulla .

Toimitushinnat

MaaToimitusosoitePakettikaupan toimitus
Suomi€ 22,99€ 21,49

Tilaukset, jotka painavat yli 30 kilogrammaa

Euroopan sisällä lähetämme kaikki yli 30 kilogrammaa painavat tilauksemme kuljetusyrityksen kautta, joka on erikoistunut raskaampien ja suurempien esineiden kuljetukseen. Kuljetusyrityksemme toimittaa tilaukset seuraavina meidän määrittäminä päivinä: maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai.

Huomio!

Jos et ole paikalla ja tavaroita ei voida toimittaa, veloitamme kaksinkertaiset toimituskulut. Kuljetusyrityksemme tulee kuorma-autolla, JOKA on varustettu lastauslaitteella. Kuljetusyritys vie tilauksen ilmoittamaasi paikkaan, ellei se ole mahdollista olosuhteiden (soratie, kynnykset, päällystämätön tie jne.) vuoksi. Mikäli tilauksessa on vaurioita toimitettaessa, tämä on aina merkittävä rahtikirjaan. Ellei näin tehdä, emme voi käsitellä tätä vahinkoa.

Harkinta-aika 14 päivää
Toimitusajat 1-3 arkipäivää