X kiinni
kiinni

Ostoskori

Ei tuotteita

Trustpilot
Jäähtymisaika 14 päivää
Trustpilot
Toimitusajat 1-3 arkipäivää

Maksaa

Toolsideessa voit maksaa turvallisesti seuraavilla maksutavoilla.

Luottokortti

Maksa nopeasti, turvallisesti ja helposti luottokortillasi. Tuemme seuraavia luottokortteja:
1. Mastercard
2. Visa
3. Carte Bleue
4. CartaSi
5. Kiitos
6. American Express
7. Visa Debit
8. Visa Electron
9. Nordea Pankin Luottokortti
10. JCB
11. Carte Bancaire

Klarna

Tee ostoksesi tänään ja nauti heti tilauksestasi. Suorita maksut verkossa tai Klarna-sovelluksessa, kun olet vastaanottanut ja kokeillut tuotetta. Ei korkoa tai lisäkuluja. Klarnalla maksat ostoksesi nyt tai 30 päivän kuluessa.

Pankkisiirto

Pankkisiirto, joka tunnetaan ulkomailla "pankkisiirrona", mahdollistaa maksujen vastaanottamisen nopeasti maailmanlaajuisesti kaikkien saatavilla olevalla tavalla. Monille ihmisille, joilla ei ole digitaalista maksuvaihtoehtoa, pankkisiirrolla maksaminen on tapa tehdä verkko-ostoksia. Alankomaissa tilisiirtolomakkeella maksaminen on suosituin pankkisiirtotapa.
Huom. Jos valitset pankkisiirrolla maksun, toimitusaika on 3-5 arkipäivää normaalia pidempi toimituskulujen vuoksi. maksunkäsittely. Tilaus lähetetään vasta, kun olemme vastaanottaneet maksun.

SOFORT Banking

Maksa nopeasti, turvallisesti ja helposti monipuolisen pankin avulla.

Giropay

Saksan suosituin maksutapa.

Paypal

PayPal on suosittu verkkomaksutapa, jolla on 200 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Maksat 2 %:n tapahtumakulut Paypalilla maksamisesta.

Maksa Billink jälkikäteen (myös yritysasiakkaille)

Tilaa verkosta nyt, maksa jälkikäteen, mitä haluat pitää. Billinkillä maksaminen on erittäin helppoa. Tilaat ja vastaanotat tarvitsemasi ja valitset maksuprosessin aikana, minkä haluat maksaa "Billinkillä". Kun olet vastaanottanut tilauksesi, sinun on maksettava vain siitä, minkä haluat säilyttää. Saat Billinkiltä kätevän laskun, jonka maksat 14 päivän kuluessa. Näin sinun ei tarvitse maksaa ennakkoon, kun vielä odotat tilaustasi! Se on niin yksinkertaista!
Tämä maksutapa on vain hollantilaisten ja belgialaisten asiakkaiden käytettävissä. Myös yritysasiakkaat voivat käyttää Billinkiä.>

Jäähtymisaika 14 päivää
Toimitusajat 1-3 arkipäivää