X kiinni
kiinni

Ostoskori

Ei tuotteita

Trustpilot
Jäähtymisaika 14 päivää
Trustpilot
Toimitusajat 1-3 arkipäivää

Toimita arvonlisäveroton

Toolsideessa voit ostaa tuotteita ilman arvonlisäveroa, kun te ulkomaisen alv-vastuussa olevan asiakkaan tilauksen teet meille ja toimitat sen ulkomailla. Tilauksesi toimitetaan 0 prosentin alv-verokannalla. Tätä kutsutaan yhteisön sisäiseksi toimitukseksi, ja se on pakollinen nykyisen lainsäädännön ja määräysten mukaisesti. Tämä johtuu siitä, että toimitamme tuotteet Alankomaista.

Kauppa tapahtuu kahden arvonlisäverovelvollisen yrityksen välillä. Tämä tarkoittaa, että tilaus on ulkomaisen rekisteröity arvonlisäveroyhtiön nimissä. Lisäksi voimassa oleva arvonlisäverotunnus syötetään tilausta tehtäessä. Tämä alv-tunnus kuuluu yritykselle, joka on rekisteröity Euroopan VIES: ssä . Lopuksi ensimmäisen tilauksen laskutus- ja toimitusosoitteiden on oltava samat kuin osoite, johon yritys on rekisteröity VIES: ssä. Tämä tarkoittaa, että tilausta ei voi lähettää myymälään tai viestiin.

Jos alv-tunnuksesi hylätään?

Tarkista seuraavat asiat:

  • 1. Oletko rekisteröitynyt oikeisiin tietoihin osoitteessa Euroopan VIES ? Me tarkistamme nämä päivämäärät.
  • 2. Oletko antanut oikean alv-numeron?
  • 3. Ovatko oikeat osoitteet merkitty alv-numeroon Euroopan VIES: ssä ?

Onko jotain vikaa? Säädä tätä osoitteessa Euroopan VIES tai yksinkertaisesti tilaa arvonlisäverolla. Onko kaikki oikein? Sitten suosittelemme, että etsit tietojasi osoitteesta Euroopan VIES . Luotamme näihin tietoihin tarkastukseen. Joskus tiedot Euroopan VIES: stä eivät ole ajan tasalla. Tällöin ota yhteyttä näihin viranomaisiin ja anna meille virallinen todiste osoitteenmuutoksesta.

Jäähtymisaika 14 päivää
Toimitusajat 1-3 arkipäivää