Winkelmandje

X kiinni
kiinni

Meistä

Toolsidee: työkalukumppanisi yli 10 vuoden ajan!

Toolsidee on ollut johtava työkalujen ja koneiden online-toimittaja Euroopassa ja sen ulkopuolella yli 10 vuoden ajan. Osana De Goudse Gereedschaphandel B.V. Moordrechtissa, Alankomaissa, tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia työkaluja, mukaan lukien kompressorit, puutarhatyökalut ja sähkötyökalut.

Oletpa kokenut ammattilainen tai kunnianhimoinen tee-se-itse-työntekijä, Toolsideeltä löydät kaikkiin projekteihisi tarvitsemasi työkalun. Laaja tuotevalikoimamme sisältää työkaluja parhailta tuotemerkeiltä, ​​kuten HBM, Michelin, Beta Tools, Hyundai, Makita jne.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä!

Toolsideella asiakastyytyväisyys on tärkein prioriteettimme. Siksi tarjoamme korkealaatuisten tuotteiden lisäksi erinomaista asiakaspalvelua ja nopeat toimitukset. Asiakaspalvelumme on aina käytettävissäsi auttamaan sinua löytämään oikean työkalun projektiisi ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi. Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen tietyn summan ylittäville tilauksille ja nopean toimituksen kaikkialle Eurooppaan, mukaan lukien Norjaan, Sveitsiin ja Englantiin.

Voit tilata luottavaisesti Toolsideesta. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit helposti palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Joten voit ostaa mielenrauhalla ja nauttia korkealaatuisista tuotteistamme ja erinomaisesta palvelustamme.

Yli 10 vuoden kokemus alalta!

Toolsidee on luotettava työkalukumppanisi, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Etsitkö laadukkaita työkaluja seuraavaan projektiisi? Älä etsi kauempaa kuin Toolsidee!

Voit ottaa meihin yhteyttä arkisin sähköpostitse osoitteeseen support@toolsidee.nl tai puhelimitse numeroon +31 (0) 182787368.

Myymme myös Amazonissa!

Et löydä meidät vain omalta verkkosivustoltamme, vaan myös useilta muilta alustoilta, mukaan lukien bol.com, Amazon ja Cdiscount. Löydät meidät missä tahansa ja voit nauttia parhaista työkaluista projekteihisi.

Harkinta-aika 14 päivää
Toimitusajat 1-3 arkipäivää