Toolsideessa voit ostaa tuotteita ilman arvonlisäveroa (ALV), kun olet ulkomaalainen ALV-velvollinen asiakas ja teet tilauksen toimitettavaksi maan ulkopuolelle. Tilauksesi toimitetaan 0 % ALV-kannalla. Tätä kutsutaan yhteisösisäiseksi toimitukseksi, ja se on pakollista voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Syynä tähän on, että toimitamme tuotteet Alankomaista.

Liiketoimi tapahtuu kahden ALV-velvollisen yrityksen välillä. Tämä tarkoittaa, että tilaus rekisteröidään ulkomaisen ALV-velvollisen rekisteröidyn yrityksen nimeen. Lisäksi tilausta tehdessä on annettava voimassa oleva ALV-numero. Tämä ALV-numero kuuluu yritykselle, joka on rekisteröity European VIES -palveluun. Lopuksi alkuperäisen tilauksen laskutus- ja toimitusosoitteen on vastattava VIES-rekisteröitymisen osoitetta. Tämä tarkoittaa, että et voi lähettää tilausta kauppaan tai postitoimistoon.

Jos ALV-numerosi hylätään?

Jos jotain on väärin, tee tarvittavat muutokset European VIES -palvelussa tai tee tilaus yksinkertaisesti ALV:n kanssa. Jos kaikki on kunnossa, suosittelemme tarkistamaan tietosi European VIES -palvelusta. Luotamme näihin tietoihin tarkistuksessamme. Joskus tiedot European VIES -palvelussa eivät ole ajan tasalla. Tällöin ota yhteyttä asianomaisiin viranomaisiin ja toimita meille virallinen todiste osoitteen muutoksesta.