Toolsideella tarjoamme monia luotettavia maksutapoja tehdäksesi ostoksistasi mahdollisimman sujuvia. Tässä yksityiskohtainen yleiskatsaus saatavilla olevista maksuvaihtoehdoista:

Luottokortti

Maksa nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti luottokortillasi. Hyväksymme muun muassa seuraavat luottokortit:

Paypal

Yli 200 miljoonalla aktiivisella käyttäjällä maailmanlaajuisesti, PayPal on laajasti käytetty ja luotettu online-maksutapa. Huomioithan, että PayPal-maksuista peritään transaktiomaksuja.

Klarna

Klarnan avulla voit ostaa nyt ja maksaa myöhemmin, mikä tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja turvallisuutta ostoksissasi.

Pankkisiirto

Perinteinen pankkisiirto on yleinen menetelmä, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti. Erityisesti digitaalisia maksutapoja käyttämättömille asiakkaille tämä on luotettava tapa suorittaa online-ostokset. Alankomaissa maksulomake on suosittu tämän menetelmän muoto. Huomaa, että jos valitset tämän maksutavan, toimitusaika voi olla 3-5 työpäivää pidempi käsittelyajan vuoksi. Tilauksesi lähetetään heti, kun maksu on saapunut meille.

SOFORT Banking

SOFORT Banking tarjoaa suoran ja turvallisen maksutavan, joka on saatavilla monissa Euroopan maissa.

Giropay

Giropay tunnetaan suosittuna maksutapana Saksassa.

iDeal

iDEAL on johtava online-maksutapa Alankomaissa. Se on turvallinen, luotettava ja sitä tukevat kaikki suuret hollantilaiset pankit.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact, aiemmin tunnettu nimellä Mister Cash, on belgialaisten asiakkaidemme suosima maksutapa.

Toolsideella maksujesi turvallisuus on etusijalla. Valitse sinulle parhaiten sopiva menetelmä ja nauti huolettomasta ostoskokemuksesta.